GRUP D'ESPLAI "EL CERCLE" (Alaró)


El Grup d’Esplai “El Cercle” és una associació juvenil, sense ànim de lucre, que es dedica a l’educació de nins i joves mitjançant els mètodes de l’esplai. El nostre grup està constituït per un grup de joves de 16 a 28 anys que realitzen les tasques de monitoratge; un grup de 28 a 38, que es dediquen a la publicació d’una revista d’informació local amb el nom de l’entitat (Revista del Cercle); i clar els joves i nins que dissabte rere dissabte venen a gaudir del fantàstic món de l’esplai. Enguany celebram el nostre cinquantè aniversari, i tot això sense descansar cap any. Fórem un dels esplais fundadors del Gdem, al qual estam adherits. També estam adherits a l’associació de Premsa Forana de Mallorca.

El GE El Cercle realitza tot tipus d’activitats (tallers, acampades, danses, festivals, campaments, cançons, gimcanes,... ) amb grups d’al·lots de 3 a 15 any, distribuïts segons l’edat.

Per tot això i molt més passau-nos a veure els dissabtes, de 16 a 18h (d’octubre a maig) al Casal de Ca’s Vicari al carrer Palou, 22 07340 (Alaró) o posau-vos amb contacte amb nosaltres a l’adreça electrònica grupdesplaielcercle(arrova)hotmail.com o al telèfon 630662115.
Share